Få hjælp til beregning af registreringsafgift

Har du fundet et køretøj, som du stærkt overvejer at importere? Eller har du måske fundet en bil på gule plader, som du ønsker at få på hvide plader? Så hjælper vi dig med beregning af registreringsafgift, så du nøjagtigt ved, hvor du står.

Når du vælger at benytte dig af en afgiftsspecialiseret virksomhed som os, går vi i gang med at hjælpe dig inden for 24 timer. Du får også en afgiftsberegning, der er baseret på et gennemskueligt grundlag. Det gælder uanset, om du ønsker at importere en særlig bil fra Tyskland, eller har brug for at nedveje din varebil eller andet køretøj.

Du kan med andre ord benytte dig af CARTAX i alle tilfælde, hvor en værdifastsættelse af registreringsafgift er nødvendig.

Beregning af registreringsafgift – hvordan gør vi det i praksis?

Når du ønsker en værdifastsættelse af registreringsafgiften på dit køretøj, behøver du ikke gøre det direkte hos SKAT. Når du får CARTAX til at afgiftsberegne, gør vi det, at vi beregner afgiften ud fra sammenlignelige køretøjer annonceret til salg med afgift hos danske forhandlere. Her tager vi højde for alderen på køretøjet, hvad kilometerstanden er, hvad der er af udstyr i bilen og meget mere.

Men, vi tager også højde for, om bilen er brugt eller ny. For nye køretøjer fastsættes ud fra køretøjets pris uden afgift pålagt avancetillæg og moms.

Prisen på registreringsafgiften kan derfor også variere en del alt efter, hvilken bil der er tale om, hvordan standen er med mere.

Da CARTAX har stillet sikkerhed ved Motorstyrelsen for, at vi kan betale de fastsatte registreringsafgifter, kan du også være ganske tryg ved, at vi afregner registreringsafgiften med SKAT.

Vi giver dig en bindende forhåndsvurdering af registreringsafgift

Når du har fundet en bil, varebil eller måske en motorcykel, som du godt kunne tænke dig at importere, nedveje eller andet, anbefaler vi, at du får en bindende forhåndsvurdering af registreringsafgiften, inden du skriver under på købsaftalen. Hermed ved du nøjagtigt, hvor meget det koster.

Som en af de få i Danmark, kan vi hos CARTAX give dig en bindende forhåndsvurdering på køretøjet.  Dette koster kun kr. 200,-. Desuden garanterer vi, at afgiftsberegningen er præcis.

Hvorfor benytte CARTAX til beregning af registreringsafgift?

Som du sikkert allerede er klar over, kan du selv vælge at lave beregningen på registreringsafgiften på dit køretøj på SKATs hjemmeside. Det er der også mange, der vælger at gøre. Men, når du vælger at gøre dette, skal du huske at være opmærksom på at lave en beregning, der er lovmæssigt korrekt.

For at undgå faldgruber eller få en beregning, der ikke passer, og som senere overrasker dig negativt, kan vi i stedet anbefale dig at benytte os som ekstern værdifastsætter.

Det har følgende fordele:

  • Du får hurtigere ekspedition
  • Du kommer ikke selv til at hæfte for den beregnede afgift
  • Du sparer en masse tid
  • Du får en KORREKT beregnet værdifastsættelse af registreringsafgiften

Vi står inde for alle de beregninger, vi foretager os. Der kommer ikke nogen pludselige eller uforudsete udgifter – du kan med andre ord omregistrere eller importere dit køretøj med ro i maven.

Vi er en afgiftsspecialiseret virksomhed med mange års erfaring på området. Derfor garanterer vi dig også, at vi altid holder os opdaterede omkring lovgivningen.

Afgiftsberegning for både private, erhverv og bilforhandlere

Har du svært ved at gennemskue og overskue de mange retningslinjer og regler, der er for værdifastsættelse af registreringsafgift? Så er du langt fra den eneste. For hver dag hjælper vi både private, erhverv såvel som bilforhandlere med afgiftsberegning på køretøjer.

Det kan være en stor administrativ byrde, for bilforhandlere, der får en større og større selvanmelderordning i takt med, at forretningen vokser og flere biler kommer til og skal importeres.

Det kræver et enormt fokus og en skarp struktur ved hver eneste afgiftsberegning, vi laver. Men, det er noget, vi gerne gør for dig som privatperson, erhvervsvirksomhed og for dig som bilforhandler, da vi kan se, hvor meget vores service letter på skuldrene.

Søger du derfor en ekspert i afgiftsberegning, så du kan fortsætte med at være ekspert i biler eller i at cruise landevejene, står vi til rådighed.

Få en beregning og forhåndsvurdering af registreringsafgift på 24 timer

Vil du gerne være fri for at bruge en masse tid på beregning af registreringsafgiften på dit køretøj? Det kan vi sådan set godt forstå. Til dit held er vi dog ret begejstrede for at beregne og forhåndsvurdere registreringsafgifter. Dertil er vi også glade for at gøre det så let for dig som overhovedet muligt.

Ønsker du derfor hjælp til en beregning af registreringsafgift, kræver det ikke mere end en udfyldelse af vores formular til forhåndsvurdering. Når en forhåndsvurdering af registreringsafgift er bestilt, går der ikke længe, før en beregning ligger klar til brug til dig. Vi bestræber os på hurtig ekspedition samt et komplet og gennemskueligt indblik, så du kan være tryg fra start til slut.

Bestil en beregning af registreringsafgift i dag

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, når du får os til at foretage en beregning af registreringsafgift. Derfor er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at få mere at vide omkring processen. Din tryghed er det vigtigste for os – så ring eller skriv gerne til os i dag.

Er du allerede tryg ved tanken om at lade os som eksperter tage sig af forhåndsvurderingen af dit køretøj, er du velkommen til at bestille en beregning af registreringsafgift i dag. Vi tager hånd om det inden for 24 timer, så du hurtigst muligt kan få en afklaring om, hvor meget køretøjet eller omregistreringen kommer til at koste dig.

Husk også, vi gerne hjælper dig med hjemtransporten, hvis du har købt et køretøj i udlandet.


Ofte stillede spørgsmål:

Kan det betale sig at importere bil fra Tyskland?
Der kan være flere grunde til at importere en bil fra Tyskland, prisen er oftest den der vejer tungest.
Se evt. indlægget “Kan det betale sig at importere bil fra Tyskland?”
CARTAX kan ikke forhåndsvurdere veteranbiler og autocampere. Med veteranbiler menes der biler på 35 år fra 1. registreringsdato eller ældre.
Er der afgift på elbiler?
Både ja og nej.
Mange af de “billigere” elbiler er afgiftsfri, men skal stadig værdifastsættes i DMR (Det Digitale Motorregister) før de kan indregistreres og få plader på.
Elbiler i den dyre ende får dog en række af de samme fradrag og er dermed ikke pålagt den samme høje afgift som benzin- og dieselbiler.
Hvordan beregner man registreringsafgift?
Registreringsafgift på brugte køretøjer beregnes ud fra sammenlignelige køretøjer annonceret til salg med afgift ved danske forhandlere.
Der tages højde for køretøjets alder, km-stand, udstyr osv.
Nye køretøjer fastsættes ud fra køretøjets pris uden afgift pålagt avancetillæg og dansk moms.
Kan der gøres brug af tidligere vurderinger fra Det Digitale Motorregister i en beregning?
Nej, tidligere vurderinger godtages ikke som dokumentation.
Man kan ikke se om de er foretaget af en selvanmelder eller Motorstyrelsen, og de accepteres derfor ikke af Motorstyrelsen som dokumentation.
Kan jeg være sikker på at CARTAX afregner registreringsafgiften med SKAT?
CARTAX har stillet sikkerhed ved Motorstyrelsen for at vi kan betale de registreringsafgifter vi fastsætter.
Hvem hæfter for en evt. regulering af registreringsafgiften?
Det er udelukkende CARTAX der som selvanmelder hæfter for registreringsafgiften jvf. registreringsafgiftsloven.
Kan registreringsafgiften ændre sig i motorregisteret efter indregistrering?
Ja, f.eks. ved en regulering fra Motorstyrelsen, ved rettelse af køretøjsdata der har indflydelse på registreringsafgiften eller når DMR bliver opdateret med den nye registreringsafgiftslov.
Dette vil dog ikke medføre efterregulering overfor dig som kunde, da CARTAX indestår for evt. reguleringer.
Hvor finder jeg det bedste udvalg af biler til import?
De fleste finder deres nye importbil på mobile.de, AutoScout24 eller The Parking.

Markus Lyngsø
40 60 55 24
markus@cartax.dk

CARTAX ApS
Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
40 60 55 22
info@cartax.dk

Åbningstider:
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 16:00

Marco Lund
40 60 55 23
marco@cartax.dk