Bilimport fra Tyskland

Har du som privatperson fundet en særlig bil i Tyskland, som du ønsker at importere? Eller har du som bilforhandler brug for hjælp til alt omkring bilimport fra Tyskland, så du blot kan koncentrere dig om at sælge?

Bilimport fra Tyskland er ikke nogen nem opgave at tage sig af alene. Men sammen med os kan du nemt og hurtigt få en værdifastsættelse af registreringsafgiften, få betalt afgiften og ikke mindst indregistreret den med danske nummerplader. For vi klarer det hele. Vi kan endda klare dele af det i en synshal nær dig.

Med CARTAX ved hånden kan din bilimport fra Tyskland foregå hurtigt og sikkert uden negative overraskelser. Vi behøver blot ganske få informationer fra dig – så kan vi sætte i gang og hjælpe dig med en succesfuld bilimport.

Hvorfor benytte CARTAX i forbindelse med bilimport fra Tyskland?

… Fordi vi har styr på alt omkring bilimport. Det er den korte version af, at vi hos CARTAX har mange års professionel erfaring med bilimport fra Tyskland. Vi kender derfor ikke alene til reglerne og processerne for afgiftsberegning, men ved også, hvad der skal være styr på, når det kommer til hjemtransport, told og indregistrering.

Vi tager med andre ord hovedpinen omkring købet og importen af din nye bil over på vores skuldre og sørger hurtigt og effektivt for, at alt er i orden både inden og efter, bilen krydser grænsen.

Vil du gerne have ro i maven omkring import af din kommende bil – om den så skal benyttes privat eller sælges videre i din forretning – er du velkommen til at udfylde vores formular eller ringe direkte til os. Så tager vi en stille og rolig snak om, hvad der skal ske, og hvad vi har brug for af oplysninger fra dig.

Vi beregner registreringsafgift ved import af bil

Uagtet om du har skrevet under på købsaftalen eller ønsker at kende til registreringsafgiften, inden du køber, hjælper vi dig gerne med en forhåndsvurdering af registreringsafgiften. Det betyder, at du ikke selv behøver at beregne det hos SKAT.

Så snart vi kender til bilens specifikke detaljer, går vi i gang med at beregne og fastsætte, hvad registreringsafgiften nøjagtigt er. Det kan vi garantere, fordi vi har mange års professionel erfaring med afgiftsvurdering og afgiftsberegning. Vi har derfor et indgående kendskab til alle regler og retningslinjer og ved, hvad vi skal kigge efter, når netop din bil skal have beregnet registreringsafgift.

CARTAX har selvanmelderstatus ved SKAT. Vi hæfter derfor alene for den anmeldte afgift, hvilket er en tryghed for dig.

Det bedste er, at det kun tager os maksimalt 24 timer at lave en afgiftsberegning for dig i forbindelse med import af bil fra Tyskland.

Hvad med moms ved import af bil?

Når du importerer en bil fra Tyskland som privatperson, skal du ikke betale dansk moms af den, hvis den er mindst 6 måneder gammel og har kørt mindst 6000 kilometer. Her kan du slippe med den lave tyske moms.

Er bilen til gengæld yngre og har kørt mindre end 6000 kilometer, bliver den betragtet som ny efter momslovens §11, hvorfor der skal betales moms i Danmark. Dette kan give anledning til forvirring, da der i denne forbindelse skal udfyldes en blanket og betales – men dette rådgiver og hjælper vi dig gerne med.

Vi hjælper med hjemtransport ved bilimport fra Tyskland

Når du har købt bilen og skal have transporteret den hjem, er det ikke noget, du behøver bruge din sparsomme tid på. For vi hjælper dig gerne med at hente og levere bilen på professionel vis.

Vi beregner naturligvis først en pris på det, så du er helt med på, hvad det kommer til at koste for dig. Når alt det praktiske omkring hjemtransporten er aftalt, de rette dokumenter er udfyldt, en aftale i en synshal er oprettet, og vi har fået at vide, hvor bilen skal leveres, er vi klar til at sætte i gang på den ønskede dato. Ønsker du at overlade alt det praktiske omkring hjemtransport, herunder også indregistrering hos en synshal, tager vi os også meget gerne af dette.

Vi har erfaret, at dette er en stor hjælp for mange af vores kunder, der ønsker bilimport fra Tyskland, da det gør processen mindre tung rent administrativt – for bilen kan blive leveret lige til døren med alle papirer i orden.

Bestil hjemtransport af bil i dag og få glæde af din bil lige om lidt eller bliv klar til at sælge den videre til en heldig kunde i din forretning inden længe.

Få vores hjælp til bilimport fra Tyskland allerede i dag

Der er ingen grund til frustrationer omkring det administrative ved bilimport fra Tyskland. Især ikke, når vi kan klare det hele for dig.

Vi har tilmed også gode priser på vores forskellige services for at gøre det endnu mere attraktivt for dig at få professionel hjælp frem for selv at holde styr på diverse regler, retningslinjer og dokumenter.

Vil du gerne høre nærmere omkring vores priser, inden du sender os en masse informationer på din kommende bil, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi bruger gerne ekstra tid på at sætte dig ind i det hele, samt gøre dig tryg ved processen. For det er trods alt det vigtigste ved vores service.

Udover bilimport fra Tyskland hjælper vi også med bilimport og hjemtransport fra lande som Belgien og Holland. Finder du derfor ikke din drømmebil – eller en kundes drømmebil – hos en tysk forhandler, kan du roligt udvide horisonten. Vi er her for at hjælpe dig. Så kontakt os gerne med det samme.


Ofte stillede spørgsmål:

Kan det betale sig at importere bil fra Tyskland?
Der kan være flere grunde til at importere en bil fra Tyskland, prisen er oftest den der vejer tungest.
Se evt. indlægget “Kan det betale sig at importere bil fra Tyskland?”
CARTAX kan ikke forhåndsvurdere veteranbiler og autocampere. Med veteranbiler menes der biler på 35 år fra 1. registreringsdato eller ældre.
Er der afgift på elbiler?
Både ja og nej.
Mange af de “billigere” elbiler er afgiftsfri, men skal stadig værdifastsættes i DMR (Det Digitale Motorregister) før de kan indregistreres og få plader på.
Elbiler i den dyre ende får dog en række af de samme fradrag og er dermed ikke pålagt den samme høje afgift som benzin- og dieselbiler.
Hvordan beregner man registreringsafgift?
Registreringsafgift på brugte køretøjer beregnes ud fra sammenlignelige køretøjer annonceret til salg med afgift ved danske forhandlere.
Der tages højde for køretøjets alder, km-stand, udstyr osv.
Nye køretøjer fastsættes ud fra køretøjets pris uden afgift pålagt avancetillæg og dansk moms.
Kan der gøres brug af tidligere vurderinger fra Det Digitale Motorregister i en beregning?
Nej, tidligere vurderinger godtages ikke som dokumentation.
Man kan ikke se om de er foretaget af en selvanmelder eller Motorstyrelsen, og de accepteres derfor ikke af Motorstyrelsen som dokumentation.
Kan jeg være sikker på at CARTAX afregner registreringsafgiften med SKAT?
CARTAX har stillet sikkerhed ved Motorstyrelsen for at vi kan betale de registreringsafgifter vi fastsætter.
Hvem hæfter for en evt. regulering af registreringsafgiften?
Det er udelukkende CARTAX der som selvanmelder hæfter for registreringsafgiften jvf. registreringsafgiftsloven.
Kan registreringsafgiften ændre sig i motorregisteret efter indregistrering?
Ja, f.eks. ved en regulering fra Motorstyrelsen, ved rettelse af køretøjsdata der har indflydelse på registreringsafgiften eller når DMR bliver opdateret med den nye registreringsafgiftslov.
Dette vil dog ikke medføre efterregulering overfor dig som kunde, da CARTAX indestår for evt. reguleringer.
Hvor finder jeg det bedste udvalg af biler til import?
De fleste finder deres nye importbil på mobile.de, AutoScout24 eller The Parking.

Markus Lyngsø
40 60 55 24
markus@cartax.dk

CARTAX ApS
Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
40 60 55 22
info@cartax.dk

Åbningstider:
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 16:00

Marco Lund
40 60 55 23
marco@cartax.dk